Scroll
Nešto više o nama

O NAMA

about agent image

MAGIC
GRADNJA

O NAMA

Građevinsko preduzeće MAGIC DOO je porodična firma osnovana 1994. godine u Novom Sadu, sa ciljem da kupcima naših stanova obezbedi udoban život u kvalitetno izgrađenom prostoru.

 

Građevinarstvo, inženjering i konsalting su osnovne delatnosti našeg preduzeća, koje čini visoko obrazovani i stručni kadar, sa dugogodišnjim iskustvom na mnogobrojnim projektima.

 

Profesionalnost, kvalitet i dobra saradnja sa našim klijentima je kodeks našeg poslovanja.

 

Odlikuje nas promišljenost u idejama i u pronalaženju najboljeg mogućeg rešenja u projektovanju i izgradnji, kako bi prostorom unapredili život naših stanara.

Osim usluga projektovanja, izgradnje i prodaje stambeno- poslovnih objekata, nudimo i usluge nadzora gradilišta, projektovanje enterijera, kao i  konsultantske usluge.

NOVA VIDEO PREZENTACIJA

PETROVARADIN CENTAR

Naše usluge.

Građevinarstvo, inženjering i konsalting su osnovne delatnosti našeg preduzeća, koje čini visoko obrazovani i stručni kadar,  sa dugogodišnjim iskustvom na mnogobrojnim projektima.

Osim usluga projektovanja, izgradnje i prodaje stambeno - poslovnih objekata, nudimo i usluge nadzora gradilišta, projektovanje enterijera, kao i konsultantske usluge.